Andrea Wiegman onderzoekt in haar boek DE TIJDGEEST ONTRAFELD [2014] wat de huidige trends zijn. Dit doet ze via de methodiek van de ‘snapshots’. Korte directe analyses van belangrijke ervaringen van o.a. koffie drinken, science fiction en indrukwekkende – ook technologische – verhalen. Haar conclusie: de huidige tijdgeest zal opnieuw betekenis moeten geven aan de mens die opzettelijk [doelgericht] maakt en creeert.

Op dinsdag 25 juli a.s. houden wij een FILOSOFISCH CAFE vanaf 19.00 uur in het Huis der Zotheid te Rotterdam-Centrum. Dan gaan we vragenderwijs op zoek naar de kern van de huidige tijdgeest… en wat je daarmee zou kunnen [misschien… moeten] doen.
Opgave: via www.huisderzotheid.nl
Kosten: 12 E p.p.
Begeleiders: Andre de Bruijn en Ferrie Veen
Bestemd voor: iedereen die de huidige Tijdgeest 2017 beter wil verstaan
Je bent van harte welkom!

Maak snapshots van 2017…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *