Vandaag twee mooie berichten in de grote [geschreven] NLse kwaliteits- pers: 1. Alles wordt gericht op efficiency, wie niet efficient meer kan handelen wordt overbodig, kost geld en kan dus beter verdwijnen. 2. De SGP schakelt de buitenlandse pers in… omdat er een NL-beeld zou zijn… waar dokters vooral bezig zijn met dood maken en euthanasie.
Ogenschijnlijk twee verschillende ‘trends’, maar… ze zeggen wel iets over de Tijdgeest van 2017 in NL.

Daarom organiseren we op a.s. dinsdag 25 juli 2017 vanaf 19.00 uur een FILOSOFISCH CAFE in het Huis der Zotheid [Rotterdam-centrum]. Volgens de wijsgerig-socratische methode gaan we op zoek naar het wat en … waarom van de huidige tijdsgeest.
Je kunt je als deelnemer NU al opgeven via: www.huisderzotheid.nl
Kosten: 12 E p.p.
Begeleiding: Andre de Bruijn en Ferrie Veen
Laten we samen al vragend en methodisch op zoek gaan naar de TIJDGEEST van 2017.

Efficiency & overbodig leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *