Wat is de tijdgeest van 2017? Een handige methode is om gewoon te kijken naar de hoofdthema’s van de geschreven pers en het continue nieuws op internationale zenders zoals CNN, RT Euronews, e.d. Maar… een even belangrijke invalshoek is het ontdekken van je eigen doorslaggevende ideeen en opvattingen die jouw dagelijks handelen sturen. Kennelijk kunnen we niet zonder centrale overtuigingen of ‘geloofsartikelen’. We kunnen niet zonder, maar weten ook niet altijd of ze waar zijn… Dat is dan ook precies het nut van een FILOSOFISCH CAFE. Daarin onderzoek je via vragen wat wel en niet van waarde is. A.s. 25 juli kun je deelnemen aan een filosofisch cafe vanaf 19.00 – 21.45 uur in het Huis der Zotheid te Rotterdam. Kosten 12E p.p., inclusief welkomstdrankje. Je kunt je NU opgaven via: www.huisderzotheid.nl. Begeleiding is in handen van: Andre de Bruijn en Ferrie Veen. Dus?… onderzoek je tijdgeest 2017!

Onderzoek je Tijdgeest 2017 op 25-7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *